Projekt Gropgården

 

Här kommer snart mer information om Sturestadens projekt Gropgården som ska utreda om det är möjligt att bygga bostäder på dessa 3 fastigheter. ( Fd. Baptistkyrkan, parkeringen samt fastigheten ( vita villan på bilden).

Under  juni 2014 var parkeringen tidvis avstängd p.g.a. arkeologiska förundersökningar. Den första delen är nu genomförd och vi inväntar slutrapporten från Länsstyrelsen. Västmanlands Läns Museum har också genomfört en byggnadsantikvarisk undersökning av de båda fastigheterna. Planarbetet pågår och de tidiga skedena av detta projekt kommer att sträcka sig över en lång tid.

GDPR
Ny lag för behandling av personuppgifter
Din integritet är viktig för oss.

Läs mer om hur vi på Sturestadens Fastighets AB

tillämpar den nya dataskyddsförordning(GDPR)
Aktuellt
Etablering

Firesafe /Kidde AB placerar sitt centrallager i Arboga Teknikpark.

Firesafe / Kidde som är ledande i Norden inom brandskydd har beslutat att lägga sitt centrallager för den svenska verksamheten i Arboga Teknikpark. Ett långt hyresavtal har skrivits med Sturestadens Fastighets AB som kunde erbjuda en bra lokal på området som nås smidigt från både E 18 och E 20. I september påbörjas flytten från olika orter i Sverige. Initialt kommer 4 personer att arbeta på företaget i Arboga.
Nyheter
Är du en entreprenör som vill synas centralt i Arboga ?
I Arboga Station där över tusen personer passerar varje dag kan vi nu erbjuda ytor för både handel, kontor och cafe.

Vill du veta mera ?

Kontakta oss gärna.
Etablering