Arboga kommun

Sturestadens Fastighets AB bildades 1992 genom samarbete mellan Byggnadsfirman Lund AB och Arboga kommun för att tillsammans äga och förvalta fastigheter inom Arboga kommun för företagsetableringar, kommunikationer och utbildning. Vår vägledande målsättning är att vara ett samhällsnyttigt företag. Ett starkt näringsliv, god samhällsservice och bra kommunikationer utgör grunden för en stark ekonomisk utveckling i Arboga.

I och med bildandet av Sturestadens Fastighets AB kombineras Byggnadsfirman Lund AB:s mer än 60 år erfarenhet av privat fastighetsförvaltning med Arboga kommuns erfarenhet av samhällsstrategisk planering för att kunna erbjuda ändamålsenliga lokaler både för uthyrning och försäljning.

Mer information hittar du på www.arboga.se.

GDPR
Ny lag för behandling av personuppgifter
Din integritet är viktig för oss.

Läs mer om hur vi på Sturestadens Fastighets AB

tillämpar den nya dataskyddsförordning(GDPR)
Aktuellt
Etablering

Firesafe /Kidde AB placerar sitt centrallager i Arboga Teknikpark.

Firesafe / Kidde som är ledande i Norden inom brandskydd har beslutat att lägga sitt centrallager för den svenska verksamheten i Arboga Teknikpark. Ett långt hyresavtal har skrivits med Sturestadens Fastighets AB som kunde erbjuda en bra lokal på området som nås smidigt från både E 18 och E 20. I september påbörjas flytten från olika orter i Sverige. Initialt kommer 4 personer att arbeta på företaget i Arboga.
Nyheter
Är du en entreprenör som vill synas centralt i Arboga ?
I Arboga Station där över tusen personer passerar varje dag kan vi nu erbjuda ytor för både handel, kontor och cafe.

Vill du veta mera ?

Kontakta oss gärna.
Etablering