Pumphuset

 

Fastigheten uppfördes 1978 och drevs som OKQ8 fram till 2011. Den är efter vårt förvärv ombyggd 2013 och uppdelad i fyra olika lokaler med olika verksamheter. Här finns nu Bilia AB med sin bilverkstad, Taxi Arboga/Kungsör AB, Arboga Biluthyrning (Hertz) samt Flügger Färg. Något som blev ett extra lyft för både Taxi och Hertz är att de dessutom har hyrt in sig i fastighetens gör-dig-själv-hallar. Den separata biltvätten intill som också tillhör fastigheten drivs av K-G Holmberg och kallas Clean Car.

Pumphuset 1 är beläget på Bensingatan alldeles intill gamla E18 som var genomtrafiksled i Arboga tidigare.

Fastighetsinfo:

Fastighet: Pumphuset 1 | Adress: Bensingatan 7,8, 732 48 Arboga | Totalyta: 964 m² | Uppvärmning: Fjärrvärme| Byggnadsår: 1978 |Ombyggnadsår: 2004, 2013 

GDPR
Ny lag för behandling av personuppgifter
Din integritet är viktig för oss.

Läs mer om hur vi på Sturestadens Fastighets AB

tillämpar den nya dataskyddsförordning(GDPR)
Aktuellt
Etablering

Firesafe /Kidde AB placerar sitt centrallager i Arboga Teknikpark.

Firesafe / Kidde som är ledande i Norden inom brandskydd har beslutat att lägga sitt centrallager för den svenska verksamheten i Arboga Teknikpark. Ett långt hyresavtal har skrivits med Sturestadens Fastighets AB som kunde erbjuda en bra lokal på området som nås smidigt från både E 18 och E 20. I september påbörjas flytten från olika orter i Sverige. Initialt kommer 4 personer att arbeta på företaget i Arboga.
Nyheter
Är du en entreprenör som vill synas centralt i Arboga ?
I Arboga Station där över tusen personer passerar varje dag kan vi nu erbjuda ytor för både handel, kontor och cafe.

Vill du veta mera ?

Kontakta oss gärna.
Etablering