Spirean – etapp 2

Nya småhus
Med start 26 juni 2017 har vi nu fortsatt att bygga några fler trevliga småhus för uthyrning på Spireanområdet. Läget är lika bra som förut, nära stationen, stadskärnan och naturen.

4 rum och kök
Denna gång har vi byggt fyra lite större enplanshus på 90 kvm med fyra rum och kök, ett badrum och en separat wc. Två uteplatser. Förråd och carport ingår även denna gång. Energisnål uppvärmning med frånluftsvärmepump och fiber förstås.

 

 

Adresserna är Åkerbergsvägen 1, 3, 5, och 7. Se de rödmarkerade tomterna nedan.

Husen är klara och inflyttade februari/mars 2018.

För närvarande är alla fyra husen uthyrda. Vår tidigare kö kommer att tas bort och alla får information  som stått i kön.

 

 

Måndagen den 26 juni togs det första spadtaget för etapp II på Spirean

Sturestadens ordförande Mats Öhgren höll i spakarna och bygget är därmed igång.

Mälarvillan är entreprenören som ansvarar för att de fyra attraktiva enplanshusen står klara till vårvintern 2018.

Under v.34 gjuter vi de första plattorna till de fyra villorna och längre ner på sidan ser vi hur det första huset växer fram.

 

I vecka 39 finns alla fyra husen på plats med sina carportar och förråd och inomhusarbeterna är igång. Fasadmålning pågår och i denna etapp 2 kommer husen bli mörkgrå/svarta.

Invändigt är alla väggar vara vitmålade, ekparkett läggs i alla rum, Kvänumkök med vitlackerade köksluckor.Spisen har induktionshäll och varmluftsugn. Alla fönsterbrädor är i natursten. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare som ingår i hyran. I våtutrymmena och entren är det golvklinkers. Golvvärme i hela huset.

Aktuellt
Etablering

Firesafe /Kidde AB placerar sitt centrallager i Arboga Teknikpark.

Firesafe / Kidde som är ledande i Norden inom brandskydd har beslutat att lägga sitt centrallager för den svenska verksamheten i Arboga Teknikpark. Ett långt hyresavtal har skrivits med Sturestadens Fastighets AB som kunde erbjuda en bra lokal på området som nås smidigt från både E 18 och E 20. I september påbörjas flytten från olika orter i Sverige. Initialt kommer 4 personer att arbeta på företaget i Arboga.
Nyheter
Är du en entreprenör som vill synas centralt i Arboga ?
I Arboga Station där över tusen personer passerar varje dag kan vi nu erbjuda ytor för både handel, kontor och cafe.

Vill du veta mera ?

Kontakta oss gärna.
Etablering