Spirean – etapp 2

Nya småhus
Med start 26 juni 2017 fortsätter vi nu att bygga några fler trevliga småhus för uthyrning på Spireanområdet. Läget är lika bra som förut, nära stationen, stadskärnan och naturen.

4 rum och kök
Denna gång bygger vi fyra lite större enplanshus på 90 kvm med fyra rum och kök, ett badrum och en separat wc. Två uteplatser. Förråd och carport ingår även denna gång. Energisnål uppvärmning med frånluftsvärmepump och fiber förstås.

 

 

Adresserna är Åkerbergsvägen 1, 3, 5, och 7. Se de rödmarkerade tomterna nedan.

Beräknad inflyttning februari/mars 2018.

From 9 oktober har det varit möjligt att ställa sig i kön. För närvarande är alla fyra husen uthyrda. Information kommer att skickas till alla som står i kön.

 

 

Måndagen den 26 juni togs det första spadtaget för etapp II på Spirean

Sturestadens ordförande Mats Öhgren höll i spakarna och bygget är därmed igång.

Mälarvillan är entreprenören som ansvarar för att de fyra attraktiva enplanshusen står klara till vårvintern 2018.

Under v.34 gjuter vi de första plattorna till de fyra villorna och längre ner på sidan ser vi hur det första huset växer fram.

 

I vecka 39 finns alla fyra husen på plats med sina carportar och förråd och inomhusarbeterna är igång. Fasadmålning pågår och i denna etapp 2 kommer husen bli mörkgrå/svarta.

Invändigt kommer alla väggar vara vitmålade, ekparkett läggs i alla rum, Kvänumkök med vitlackerade köksluckor.Spisen har induktionshäll och varmluftsugn. Alla fönsterbrädor är i natursten. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare som ingår i hyran. I våtutrymmena och entren är det golvklinkers. Golvvärme i hela huset.

Aktuellt
Våra bostadsprojekt
Nu är alla våra fyra nya Spirean etapp 2 hus uthyrda.
Nyheter
Vi har plats i Arboga Teknikpark
Etablering